Nieuwe jeugddisco in de HangOut

Een aantal enthousiaste jonge bezoekers van de HangOut organiseert samen met het jongerenwerk van Punt Welzijn op zaterdag 22 september een jeugddisco.

Een mooie kans voor deze jongeren om te werken aan hun vaardigheden op allerlei gebieden. “Iedereen is altijd aan het gamen, maar dat kan ook anders”, zegt één van hen. “Als thema willen we ‘Ibiza Party’, omdat de zomervakantie veel te snel om is gegaan”. De jeugd is trots op wat ze nu al hebben georganiseerd en zijn er van overtuigd dat het een spectaculaire avond gaat worden!

Maar niet alleen organiseert de jeugd deze Ibiza Party, ook zullen zij de avond zelf invullen. Twee jongeren hebben zich gemeld als DJ en ook de bar wordt bemand door deze jonge organisatoren, samen met de jongerenwerkers.

De disco is voor de 10 t/m 14 jarige jeugd een mooie kans om nieuwe klasgenoten en andere leeftijdsgenoten te ontmoeten.

Wanneer: zaterdag 22 september van 18.30 tot 22.00 uur. Bij voorkeur blijft iedereen tot 22.00 uur, zodat ouders/verzorgers weten wanneer het kind naar huis komt / opgehaald kan worden. De ouders zijn tijdens het feestje natuurlijk niet welkom ☺.
Waar: Jongerencentrum de Hangout; Vrakkerveld 2a, Boshoven
Leeftijd: 10 t/m 14 jaar
Entree: Gratis
Consumpties: Iedereen krijgt een welkomstdrankje. Extra consumpties kosten €1,-. In het jongerencentrum wordt uiteraard nooit alcoholische drank geschonken.

Het jongerenwerk richt zich onder andere op talentontwikkeling, empowerment, ontmoeting en ontspanning. De HangOut is een van onze locaties hiervoor. De HangOut biedt namelijk ook door de weeks inlopen en activiteiten aan, specifiek gericht op jongeren in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar. Ouders zijn ook altijd welkom om een keer een kijkje te nemen bij de HangOut. Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met het jongerenwerk via 0495-697900.