Afgelopen nacht heeft in de wijk Fatima een zedendelict plaatsgevonden. De politie heeft hiervoor een Burgernet-bericht verstuurd.

De aanranding vond midden in de nacht plaats in de omgeving van de Looimolenstraat. Rond 2.40 uur verstuurde de politie een Burgernet-bericht in de hoop om de dader te vinden. Het signalement van de verdachte is: man, licht getint, normaal postuur, ongeveer 28 jaar oud, donkere kleding, ongeveer 1m80 groot. De man sprak Nederland en was in bezit van een fiets.

De Burgernet-actie van afgelopen nacht heeft nog niet opgeleverd. Maar mocht je meer informatie hebben, of de verdachte op camerabeeld hebben vastgelegd, neem dan contact op met de politie Weert via 0900-8844 of met Anoniem via M. via 0800-7000.

Lees het Burgernet-bericht

https://www.burgernet.nl/burgernet/274317

4 REACTIES

  1. Licht getint is zich in Europa aardig aan het profileren in negatieve zin.
    Velen in Nederland en in dit geval Weert zijn asoluut niet gecharmeerd van deze wel dan niet import moslims maar willen of durven hier niet voor uit te komen.
    Eigenlijk ook wel weer heel hypocriet bij veel mensen.
    Zal hier wel als racistist aangevallen worden. “who cares”

  2. Licht getint… Kan ook iemand zijn die een zonnige vakantie in Spanje heeft gehad en katholiek is! Bah…die vooringenomenheid

Comments are closed.