Rotaryclub Weert wint 23ste Greep

(Foto’s) Zaterdag vond in Weert de 23 editie van de bedrijvencompetitie ‘Greep naar de Hoorn’ plaats.

De Greep naar de Hoorn is het jaarlijks terugkerend fundraising-evenement van de Stichting Weerter Bedrijvencompetitie. Eén van de doelstellingen van een serviceclub is dat de leden zich inspannen om hun medemens te helpen. Dit kan worden ingevuld door zowel materiële als immateriële hulp. In het geval van de “Greep naar de Hoorn” wordt er jaarlijks een evenement georganiseerd, waarbij bedrijventeams tegen betaling op sportieve wijze wedijveren om de eer.

Op diverse locaties in Weert waren weer spellen opgezet. De teams moesten soms hun krachten en soms hun hersenen uitputten. Zo kon iedereen zijn of haar spierballen laten zien, maar het waren voornamelijk de lachspieren die het hardst moesten werken.

Aan het einde van een feestavond werden de winnaars bekend gemaakt:
1. Rotaryclub Weert Land van Horne
2. Trespa International B.V.
3. Rabo/Brandweer Weert

Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube

https://youtu.be/gHViNUISx38