(Foto’s/video) De brandweer en politie zijn in de nacht van dinsdag op woensdag rond 0.50 uur gealarmeerd voor een autobrand op de St. Jozefslaan in Weert.

In de straat was een geparkeerde auto in brand komen te staan. Het vuur greep snel om zich heen en al snel ontstonden er metershoge vlammen. De brandweer was met spoed onderweg maar moest omrijden vanwege de werkzaamheden bij de rotonde aan de Maaseikerweg. Eenmaal ter plaatse werd de autobrand met een blusdeken gedoofd.

Het vuur was vervolgens snel onder controle, maar de auto was helaas niet meer te redden. De oorzaak van de brand is vooralsnog onbekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten. Mocht je toevallig iets verdachts hebben waargenomen, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Video via Youtube

https://youtu.be/xoTWHswrw5Q

1 REACTIE

Comments are closed.