(Foto’s) De hulpdiensten zijn woensdag rond 16.35 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval waarbij een snorscooter en fietsster tegen elkaar waren gebotst.

Het ongeval gebeurde op het fietspad bij de kruising Roermondseweg / Ringbaan-Oost. Volgens getuigen wilde de bestuurster van de snorscooter een fietser inhalen, maar de situatie werd verkeerd ingeschat. Het kwam tot een botsing waarbij de snorscooter in botsing kwam met de fietsster.

De bestuurster van de snorscooter raakte gewond en was even haar bewustzijn kwijt. Meerdere voorbijgangers stopten en boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

Beide betrokkenen zijn in de toegesnelde ambulance gecontroleerd op verwondingen. De bestuurster van de snorscooter is overgebracht naar het ziekenhuis. De fietsster was hevig geschrokken, maar kon na controle haar weg vervolgen. Ze is naar de huisartsenpost gegaan, zo meldt een betrokkene.

De politie ondersteunde bij de afwikkeling van het ongeval en controleerde of de scooter nog naar een stalling te vervoeren was.