Dubbele kop-staart botsing

(Foto’s) De hulpdiensten zijn maandag rond 8.25 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Ringbaan-Oost in Weert.

In de rijrichting vanuit de Ringbaan-Zuid hadden net voor de kruising met verkeerslichten (nabij de Gamma) een tweetal kop-staart botsingen achter elkaar plaatsgevonden. In de auto’s zaten ook kinderen dus de hulpdiensten kwamen met veel eenheden naar de locatie.

Gelukkig bleek het uiteindelijk mee te vallen. De schrik zat er goed in, vooral bij de kinderen. Uit voorzorg kwam ook een ambulance ter plaatse, naar niemand hoefde gelukkig mee naar het ziekenhuis.

De politie ondersteunde bij de administratieve afwikkeling van het ongeval. De meeste auto’s konden, nadat de gegevens waren uitgewisseld, weer doorrijden. Een auto moest worden afgesleept door een berger.

Het ongeval gebeurde tijdens de ochtendspits. Het was daarom ook extra druk op de Randweg.