Extra terugblik Geschiedenisweekend

Algemeen Uitgelicht Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Afgelopen weekend kon je in Weert teruggaan in de tijd. Toen werden de Nationale Archeologiedagen gecombineerd met de Open Monumentendag Special die beiden in het teken stonden van de Van Hornedynastie.

In en rond de Paterskerk op de Biest werden diverse evenementen georganiseerd. Je kon oude ambachten uitvoeren of in gevecht gaan met echte ridders. Ook werd in de Paterskerk uitgelegd welke onderzoeken er reeds plaats hebben gevonden om het verhaal rondom de Van Hornes completer te maken.

Bekijk een extra terugblik van Theo Van de Winkel.
[nggallery id=’7146′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie