Fenna Zusterzeel (8) zwemt record

Plaats een reactie

(Foto’s) De minioren zwemmers van ZPC De Rog uit Weert maakten zich afgelopen weekend gereed voor de eerste zogenaamde ‘Swimkick wedstrijd’.

Tien fanatieke jonge zwemmers die onder leiding van trainers Piet Overdevest en Debbie Wismans avonden lang hadden gewerkt aan hun zwemtechnieken klommen op de startblokken. Bij elkaar zwommen zij maar liefst zestien persoonlijke records in Nederweert en gingen alle zwemmertjes met een glimmende medaille in hun zak naar huis!

Een van de jeugdtalenten van ZPC De Rog, Fenna Zusterzeel (8 jaar oud), behaalde bij de 100 meter wisselslag zelfs de snelste tijd van Nederland in haar leeftijdscategorie. Met een tijd van 1.34.85 voert zij nu de ranglijst aan in de categorie minioren 3. Op de 100 meter vrije slag presteerde ze eveneens bovenmaats en behaalde ze de op één na snelste tijd van Nederland in haar leeftijdscategorie.

Meer dan genoeg reden voor ZPC De Rog om Fenna in het zonnetje te zetten met een leuk presentje. Dit gebeurde dinsdagavond bij zwembad de IJzeren Man waar Fenna een oorkonde kreeg uitgereikt.

[nggallery id=’7189′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie