(Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdag rond 23.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Maaseikerweg.

Tussen Tungelroy en Stramproy was een auto van de weg geraakt en tegen een lantaarnpaal gebotst. De klap was zo groot dat de lantaarnpaal in z’n geheel uit de grond werd getrokken. De auto tolde nog een keer en kwam met de neus in tegengestelde richting bij de Tuurkesweg tot stilstand. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Hij werd opgevangen door voorbijgangers en later door een familie-lid.

De bestuurder is uit voorzorg gecontroleerd in een ambulance. Vermoedelijk was hij tijdens het rijden in slaap gevallen. Z’n auto liep flinke schade op en is afgesleept door een berger. De lantaarnpaal is verwijderd door de wegbeheerder. Deze was onherstelbaar beschadigd.

4 REACTIES

  1. Tja, met die snelheden soms, dan buigen/breken ze niet alleen, maar worden ze volledig uit de grond gerukt.
    Gelukkig nu alleen maar een lantaarnpaal en geen (brom)fietser.

  2. Beterschap aan de automobilist. Zal wel een klap geweest zijn, in een keer wakker.

    Weer een lichtpunt minder op de Maaseikerweg.
    Men rijdt de lichtmasten eruit of ze branden gewoonweg niet.

Comments are closed.