Harmonie start met kleuterorkest

Op woensdag 24 oktober start Harmonie st. Joseph 1880, in samenwerking met “Reintje, Muziek op Maat” met een heus kleuterorkest.

Het kleuterorkest is een vrolijke muziekcursus voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar. Het doel is om jonge kinderen enthousiast te maken voor muziek. Ze gaan 5 woensdagen van 16.15 tot 17.00 uur muzikaal aan de slag en sluiten op zaterdagmorgen 1 december af met een heus Sinterklaasconcert. Tijdens dit concert zal een ensemble van de harmonie Sinterklaasliedjes spelen en gaat het kleuterorkest ook zelf optreden.

Bij het kleuterorkest staan samen muziek maken, bewegen op muziek en ontdekken centraal. Ze gaan allerlei oude en nieuwe liedjes zingen, soms met behulp van bewegingen. Ook gaan ze muziekspelletjes doen en muziek maken met blaas- en slagwerkinstrumenten en nog veel meer. Dit gebeurt iedere les in een vaste structuur en opbouw. Lijkt het je wat, aarzel dan niet en geef je kind op.

Dit kan via de website van de harmonie: www.weertharmonie.nl De kosten voor de hele cursus en het sinterklaasconcert zijn € 30,-.

Het kleuterorkest staat onder leiding van Anouk Roost-Reijnders. Zij is muziektherapeut van beroep.
Cursusdagen (van 16.15 tot 17.00 uur):
Oktober 2018: 24 – 31
November 2018: 14 – 21 – 28

Het Sinterklaasconcert staat gepland op zaterdag 1 december 2018 om 11.00 uur.
Locatie muziekcursus “Kleuterorkest”
Muziekhuis Weert, Schuttebeemd 132 in Weert