Kruidvat heeft een veiligheidswaarschuwing geplaatst voor de Dietetix Koekenpannenset.

De Dietetix Koekenpannenset die van 20 augustus t/m 5 september is verkocht bij Kruidvat voldoet niet aan de veiligheidseisen. Bij oververhitting van de koekenpannen kan mogelijk de metalen plaat aan de onderkant van de koekenpannen loslaten, wat risico op verbranding oplevert. De Dietetix Koekenpannenset is in de Kruidvat-winkels verkocht per set van 3. De pannen hebben een zwarte kleur en crèmekleurige handvatten.

Uit voorzorg vraagt Kruitvat deze artikelen niet meer te gebruiken. De koekenpannen kunnen worden teruggebracht naar één van onze Kruidvat-winkels. Bij inlevering van de artikelen wordt het aankoopbedrag uiteraard volledig vergoed, ook zonder bon of originele verpakking.

Voor meer informatie kan telefonisch contact wordt opgenomen met de gratis servicelijn, telefoonnummer 0800-1211.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/2AdSHOK