Laatste woningen Laarveld fase 2

Algemeen Economie Weert 2 reacties 2 min. leestijd

De Weerter woonwijk Laarveld is al sinds zijn bestaan in 2011 een zeer populaire wijk om in te wonen. In het uitbreidingsplan ‘Laarveld fase 2’ zijn nu de laatste projectmatige woningen beschikbaar.

Jongen Projectontwikkeling BV is een van de ontwikkelaars die actief is op Laarveld. De laatste projectmatige ontwikkeling op Laarveld betreft 13 vrijstaand geschakelde woningen met een eigentijds karakter in traditionele uitvoering.

Vrijstaand geschakeld wonen

De nog te realiseren woningen zijn vrijstaand geschakelde woningen. Deze woningen worden onder andere gekenmerkt door een ruime woonkamer met open keuken, ruime slaapkamers, gebruik van hoogwaardige materialen en een garage.

Personaliseren

De woning kan worden gepersonaliseerd door het plaatsen van een dakraam, schuifpui en een uitbouw. Door deze extra opties kan de woning naar eigen wens worden samengesteld.

Kaveloppervlaktes

De kaveloppervlaktes variëren van ca. 240 m2 tot 510 m2. De Koopprijzen variëren van € 375.000,- v.o.n. tot € 475.000,- v.o.n.

Wonen in Laarveld

In Laarveld wordt een mix van overwegend vrijstaande en halfvrijstaande huizen gebouwd. Voor gezinnen, senioren en zij die wat rianter willen wonen is de groene woonwijk Laarveld de locatie bij uitstek. De wijk voor het gezin! Nabij het stadscentrum op slechts 25 km van Eindhoven. Op loop- en fietsafstand van Laarveld bevinden zich voorzieningen zoals winkelcentra, middelbare scholen, intercitystation, ziekenhuis, theater, bioscoop en gezellige pleinen met terrasjes. 

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie over de laatste vrijstaand geschakelde woningen welke door Jongen Projectontwikkeling BV worden verkocht, kan er contact worden opgenomen met Dwars Makelaars BV. Bij het makelaarskantoor kun je onder andere de tekeningen en overige contractstukken inzien. Emmasingel 5, 6001 BA Weert – 0495-537599 / [email protected]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
2 reacties