Proef visrestaurant Aqua Grill Weert

Uitgelicht Weert Winacties 3 reacties 3 min. leestijd

(Winactie) – Aquagrill in Weert is een uniek visrestaurant dat januari 2018 haar deuren opende aan de winkelstrip van de Graafschap Hornelaan in Weert. Met de dagelijks aanvoer van een grote diversiteit aan verse vis hebben onze koks goud in handen om jou de mooiste stukjes vis te presenteren en jou zo een heerlijke avond te bezorgen.

Aquagrill serveert subtiele gerechten, met ‘de smaak van de zee’. Fruit de Mer, Fingerfood, Zalmforel, Zeebaars, Calamaris of mosselen; de keuze is bijna eindeloos… Voor de bereiding gebruiken ze authentieke Marokkaanse recepten, verse kruiden en specerijen. Of laat je eens verrassen door een verse Paella, gemaakt door hun Spaanse Chef-kok.

Alle vis is duurzaam gevangen en van een verantwoorde herkomst. Aquagrill is in korte tijd al een begrip in Weert en omstreken. Je kan bij hen lunchen, dineren, maar ook afhalen behoort tot de mogelijkheden. Ook kibbeling, lekkerbek en gebakken vis kan afgehaald worden bij hen!

Met de combinatie van warme gastvrijheid, de sublieme smaken en de trendy ambiance, prikkelt het team van Aquagrill al jouw zintuigen!

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag, woensdag en donderdag van 14:00 uur tot 21:00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 22.00 uur

Kom gezellig dineren bij Aqua Grill aan de Graafschap Hornelaan 90 Weert. Voor reserveringen bel op nummer 0495-587001. Gratis parkeren

Neem ook een kijkje op de facebookpagina en Like hen om op de hoogte te blijven https://www.facebook.com/AquaGrill-Weert-1329555470523551/.

Winactie: Aqua Grill trakteert 3 personen

Ter kennismaking mogen we 4 lekkere prijzen verloten. Vul het onderstaande formulier in en maak kans op een visgerecht van Aqua Grill.

De winnaars

Diner voor 2 personen t.w.v. € 50,-
E. van Hoef

1 x menu naar keuze inclusief drankje
A. Hurxkens

2 x een portie kibbeling Groot
N. Broerse
S. Helsen

Deze prijsvraag duurt t/m donderdag 25 oktober 2018. De winnaars worden daags daarna door WdG geïnformeerd. Jouw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Maximaal 2 verschillende deelnemers per ip-adres (computeraansluiting). Minimale leeftijd deelnemer: 16 jaar. De voorletter en achternaam van de winnaars worden nadien op deze pagina vermeld ter kennisgeving aan de overige deelnemers. Bij deze prijsvraag is onze privacyverklaring van kracht. Onder alle inzendingen vindt een loting plaats.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties