10 jaar Albert Heijn Dries

Het is op maandag 29 oktober exact 10 jaar geleden dat het filiaal van Albert Heijn aan de Dries in Weert werd geopend. De supermarkt organiseert daarom een feestelijk jubileumweekend met tal van activiteiten.

Het trotse team van Albert Heijn aan de Dries nodigt iedereen van harte uit mee te vieren. Op vrijdag 26, zaterdag 27 en maandag 29 oktober worden diverse feestelijke activiteiten georganiseerd.

Vrijdag wordt om 10 uur officieel het feestelijke weekend geopend. Alle dagen wordt er in de winkel ’s middags een kookdemonstratie en proeverij gehouden door Kookstudio Aan Tafel. Op de zaterdag worden klanten extra verrast met muzikale optredens.

Kids Party

Elke dag wordt er een gezellige Kids Party georganiseerd. Op vrijdag staat er een springkussen en kunnen kinderen spelletjes spelen. Op zaterdag is er een schminker aanwezig en op maandag kunnen de kleinsten in de ballenbak. Bij de luchtkussens en ballenbak wordt ook een oogje in het zeil gehouden, dus ouders kunnen tegelijkertijd rustig hun ronde door de supermarkt doen.

Prijzenrad

Hoogtepunt van het jubileumprogramma is ongetwijfeld het grote prijzenrad dat in de winkel wordt opgesteld. Elke klant mag een draai aan het rad geven, met gegarandeerd altijd prijs en kans op 1 minuut gratis winkelen.

Albert Heijn is van maandag t/m zaterdag geopend van 8.00 tot 20.00 uur, op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur. Aan de achterzijde van het pand beschikt de winkel over een eigen parkeergelegenheid, waar klanten gratis kunnen parkeren.