Vijfde editie Funday Market bij Cwartier

Zondag 28 oktober vindt in en rondom Cwartier aan de Beekstraat 54 de vijfde editie plaats van de unieke, leuke, creatieve, inspirerende zondagsmarkt: de funday market.

Een unieke shop ervaring die een plek biedt voor creatievelingen en kleine lokale bedrijven. Maak kennis met originele en bijzondere producten. Alles uit passie of met liefde gemaakt of verzameld. De funday market is er voor iedereen. Van 0-100 jaar, vrouwen – mannen – kids!

Kom tijdens koopzondag 28 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur naar Beekstraat 54 in Weert en laat je verrassen door het prachtige aanbod. Op www.facebook.com/fundaymarket kun je alles volgen. Ook is de funday market te vinden op instagram www.instagram.com/fundaymarket.

Sunday-family-funday! Maak er een mooie zondag van!