Wedstrijdverslag biljartvereniging BDL

Na drie wedstrijden staat het team van biljartvereniging BDL / Verheggen Interieurs nog altijd met lege handen. Afgelopen vrijdag was VIOS / van Esch Biljarts uit Helmond met 7 – 2 te sterk voor de kadristen uit Nederweert.

De twee punten kwamen op het conto van Louis Pols. Hij won in 19 beurten met een moyenne van 5,78 en een hoogste serie van 22 caramboles zijn partij. Jan Kanters (BDL) begon voortvarend aan zijn partij. In 4 beurten 77 caramboles maar zag na 10 beurten zijn tegenstander als eerste finishen. Jan liet een moyenne van 10,30 noteren. In deze partij was de hoogste serie 42 caramboles.

Jos Kemmerling (BDL) komt nog altijd niet los in het nieuwe seizoen. Hij verloor in 12 beurten met een moyenne van 6,08 en een hoogste serie van 17 caramboles. Ook in de partij tussen Johan Martens (BDL) en Roland Deelen VIOS) was de start voor het thuisspelende team van BDL veelbelovend. In 3 beurten noteerde hij 87 caramboles. Uiteindelijk stonden voor Deelen met prachtig kaderspel in 8 beurten 250 caramboles op de klok. Martens (BDL) behaalde een moyenne van 17,00 en een hoogste serie van 57 caramboles.

Programma: 12 oktober 2018 Op de Klos 1 (Eijsden) – BDL / Verheggen Interieurs.