(Foto’s) Maandagavond vond de derde editie van de Goedbezig Beursvloer plaats bij Van Mossel op Kampershoek. Het netwerkevenement, waarbij handel met gesloten beurzen tussen bedrijven en vrijwilligersorganisaties centraal staat, werd georganiseerd door Goedbezig Weert (hét Servicepunt voor vrijwilliger en vrijwilligersorganisaties) van Punt Welzijn.

Tientallen geïnteresseerden hadden zich aangemeld voor de deelname deze avond, vanuit vrijwilligersorganisaties en bedrijven in Weert. Ze gingen met elkaar in gesprek om mooie samenwerkingen te creëren. Vrijwilligersorganisaties vragen bijvoorbeeld om kennis, faciliteiten of helpende handen en stellen hier iets tegenover. Bedrijven op hun beurt bieden geen geld aan maar sluiten aan op de vraag of bieden zelf materialen of kennis aan.

Vorig jaar zijn er 80 matches gemaakt op onze beursvloer en dat aantal werd ook deze keer geëvenaard. Allemaal matches die het maatschappelijk leven in Weert ten goede komen.