Binnenstad bruist tijdens Weert Swingt

(Foto’s) Het was vrijdagavond weer beregezellig in de Weerter binnenstad. Het jaarlijkse Weert Swingt vond plaats in tal van horecazaken.

In de deelnemende restaurants en cafés konden de mensen tijdens het avondje uit genieten van live-muziek. Het aanbod was erg diverse. Dit was tevens voor velen een mooie gelegenheid om een soort kroegentocht te houden in de Weerter binnenstad. Zo kon men luisteren naar de verschillende artiesten en muziekstijlen. Daarbij was het een gezellig samenzijn tussen de mensen en dat is ook terug te zien op de foto’s.

Bekijk een uitgebreide sfeerimpressie (door o.a. Nick Photomoments en Theo Van de Winkel). Het is een XXL-fotoreeks, dus het langer duren dan normaal voordat de foto’s allemaal zijn ingeladen.

[nggallery id=’7209′]