Dao Geuns wint in Ospel

Algemeen Nederweert Regio Vastelaovendj Reageer 1 min. leestijd

Ospel – Dao Geuns heeft gisteravond in een goed gevuld Peeljuweel de liedjesavond van V.V. De Vlikkestaekers gewonnen. Met het nummer “Geslaagdj” wisten zij de andere deelnemers achter zich te houden.

De melodie van Geslaagdj is van Peter Francot (Pier & Stuf) en de tekst is van Bas Poels i.s.m. Dao Geuns. Het liedje is gebaseerd op de VMBO perikelen dit jaar in Maastricht. “Nao drej daag heb ich de smaak te pakke……mer um te slage zuldje ieërst nog motte zakkuh!”

Het liedje wordt volgende week opgenomen bij Studio Difference in Weert en zal daarna via diverse media verspreid worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie