Drie auto’s botsen op Maaseikerweg

(Foto’s/video) De hulpdiensten zijn donderdagochtend rond 8.30 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval de Maaseikerweg in Weert.

Ter hoogte van de Dijkerstraat waren drie personenauto’s tegen elkaar gebotst. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Uit voorzorg kwam wel een ambulance ter plaatse om de inzittenden te controleren op verwondingen, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis.

De drie betrokken auto’s, waarvan er twee flinke blikschade hadden opgelopen, zijn afgesleept door een berger. Het verkeer op de Maaseikerweg ondervond lichte hinder van het ongeval omdat een rijbaan was versperd. Een wegbeheerder van de Provincie Limburg kwam ter plaatse om het verkeer in goede banen te leiden.

Video via Youtube

https://youtu.be/ms0Co0EJHeE