Heleen van Royen naar Filmhuis Weert

Foto via: Heleen van Royen

Schrijfster en regisseuse Heleen van Royen is op donderdagavond 8 november in het kader van Weert Respecteert te gast bij Filmhuis Weert waar haar documentaire ‘Het doet zo zeer’ om 20:00 wordt vertoond. Van Royen geeft hiermee een kijkje in het ziekteproces van haar moeder, bij wie dementie is geconstateerd. Na de vertoning van de documentaire zal Heleen van Royen aanwezig zijn voor een interview en een gesprek met het publiek.

Voorafgaand de documentaire wordt een inleiding gedaan door Pauline van Hulsen, Mantelzorgondersteuner van punt Welzijn. Na de documentaire volgt een interview met Van Royen door Annie Govers en Irene Verheijden, casemanagers bij Hulp bij Dementie Midden-Limburg, en een gesprek met het publiek. Ook is er daarna mogelijkheid om boeken te laten signeren door Heleen.

De lezing van Heleen van Royen vindt is een activiteit in het kader van Weert Respecteert dat dit jaar in de periode van 28 oktober t/m 19 november voor het eerst plaatsvindt. Tijdens Weert Respecteert organiseren enthousiaste Weertenaren en organisaties activiteiten waarbij verschillende groepen in de maatschappij centraal staan. Er is voor ieder wat wils: theater, film, tentoonstellingen, muziek, dialoog en feestjes! Deze activiteit is gratis toegankelijk. Locatie: Gotcha! Cinema.

Bekijk de trailer

https://youtu.be/46XZkrq96W0