Huldiging vrijwilliger SV Budel

Foto door: Frans Strik

Budel – Onlangs werd bij SV Budel in de kantine een vrijwilliger gehuldigd tijdens de rust van de wedstrijd SV Budel 1 – Reusel sport 1.

Pierre van Leuken werd in het zonnetje gezet en kreeg diverse presentjes voor zijn tomeloze inzet voor de vereniging. Niemand kan om hem heen en dus kent iedereen hem, al maar liefst 25 jaar bemand hij het kassahokje tijdens de thuiswedstrijden van het 1e elftal. Ook serveert hij al langere tijd de koffie in de kantine, haalt hij glazen op en ook regelt hij al lange tijd de prijs voor de loterij die tijdens de rust plaats vind, een levensmiddelenpakket.

Omdat hij al 25 jaar de kassa bemand besloot voorzitter Jack Beckers hem eens in het zonnetje te zetten in een volle kantine. Wellicht zei het grote applaus dat hij mocht ontvangen nog wel het meest.