Ondernemerswedstrijd De Verbinderij

Op dinsdag 18 december om 19 uur start Bedrijvencomplex De Verbinderij in Weert een ondernemerswedstrijd. Tijdens een kerstborrel wordt het eerste Verbinderij Magazine uitgereikt aan wethouder Wendy van Eijk. Dit is tevens de lancering van een wedstrijd voor startende ondernemers.

Iedereen met een goed ondernemingsidee kan meedingen naar ruimte en coaching om van een goed idee een goed bedrijf te maken! Te winnen valt een ingerichte bedrijfsruimte voor twee personen met gebruikmaking van alle faciliteiten en voorzieningen van De Verbinderij. Daarnaast wordt de winnaar gecoacht door ervaren ondernemers op zowel financieel, bedrijfsmatig als persoonlijk gebied. En dat een volledig jaar lang. Deze prijs vertegenwoordigt een waarde van € 7.000,-

De deelnemers kunnen zich vanaf 18 december tot 1 maart 2019 inschrijven via de website van De Verbinderij. Een vakkundige jury beoordeelt de ideeën en maakt een selectie voor de finale waaraan maximaal drie deelnemers kunnen meedoen. Deze deelnemers bereiden een pitch van hun idee voor die zij vrijdag 15 maart presenteren voor jury en publiek in De Verbinderij. De jury maakt die avond een keuze en de winnaar wordt feestelijk in het zonnetje gezet.

Ben je nou nieuwsgierig geworden of heb je al een goed ondernemersidee? Schrijf je dan in via www.stichtingdeverbinderij.nl.