De heren van Bullshit Music organiseren op zondag 9 december voor de derde maal een grote Vinyl&CD beurs. Ze hebben wederom een groot aantal standhouders weten binnen te halen die een zeer uitgebreid assortiment in diverse muziekgenres aan bieden.

De beurs is inmiddels een begrip in Weert en vele bezoekers weten de weg te vinden naar dit evenement en is daardoor ook zeer geschikt om kennis te delen en nieuwtjes in de muziekbranche te ontdekken. Door de ruime opzet van de beurs is het prettig neuzen langs de aanbieders. De dj’s van Vinyl Twins zullen de beurs muzikaal ondersteunen met een ruime selectie vinylmuziek. Er is een lokale bierbrouwer aanwezig en zij bieden diverse soorten speciale bieren aan.

De toegang is gratis en bezoekers, kopers en liefhebbers zijn vanaf 11.00 uur welkom bij Buurtcentrum Moesel Christinelaan 25 6006 CJ WEERT , de deuren sluiten om 16.30 uur. Tijdens het evenement is het mogelijk om hapjes en dranken te kopen.

Voor meer informatie kun je terecht op www.bullshitmusic.eu.
Volgens kun je ons via https://www.facebook.com/bullshitmusic.eu/.