Lezing en theeproeverij bij Bibliocenter

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Thee proeven van Nederlandse bodem! Daarvoor kun je op donderdagmiddag 22 november van 14.00 tot 16.00 uur terecht bij de bibliotheek in Weert.

Theesommelier en eigenaresse van de Nederlandse Theeplantage het Zuyderblad uit Soerendonk Linda Cebrian-Rampen vertelt over haar eigen plantage die ze vijf jaar geleden startte. Van de eerste plantjes en zaadjes tot de ruim vijfduizend planten nu en haar eerste klant, de sterrenzaak De Karpendonkse Hoeve.

Natuurlijk is er ook een proeverij van theeën en hapjes aan gekoppeld en ontdek je de geheimen uit de wereld van de thee. Toegang € 10,- leden en € 12,50 niet-leden. Bestel je kaarten op www.bibliocenter.nl. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert.

Nederland Leest

In het kader van Nederland Leest staat de programmering bij Bibliocenter de hele maand november in het teken van het thema voeding. Je krijgt bij deze bijeenkomsten informatie uit de eerste hand van voedselexperts en kunt in een intieme setting je vragen stellen.

De leden van de bibliotheek krijgen een boek cadeau “Je bent wat je leest” met verhalen en essays van vijf voedselschrijvers. “Der Mensch ist was er isst”, is een uitspraak van de filosoof Feuerbach. Wij zijn wat we eten én wat we lezen. Wees er snel bij, want op=op.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie