Open avonden van Goedstof

1 reactie
Foto door: Nicky Fischer

We gaan alweer de laatste fase van dit jaar in. Ben jij ook alweer een klein beetje aan het terugkijken en reflecteren?

Goedstof, een platform voor goede stof en het vieren van the goodstuff, organiseert in de regio events, producties zoals zij ze noemen. Daarvoor werkt Goedstof samen met professionals in dit thema van reflectie & bewustzijn. Elke professional doet dit vanuit haar of zijn eigen vak, visie en passie. Vooral in de laatste maanden van het jaar gaat het leven snel en is het vol met verplichtingen. Goedstof organiseert kleine momenten waarop je even mag bezinnen en klankborden over hoe het met jou gaat.

Op de gratis open avonden van Goedstof is iedereen welkom, de volgende staat al weer gepland op 16 januari. Zo’n avond is een proeverij van spreekbeurten die je vrijblijvend kennis laten maken met de producties die Nicole Smolenaers en Anne de Bruijn, de vrouwen achter Goedstof, hebben georganiseerd samen met anderen. Hieronder een opsomming van de producties van komende periode.

14 november 19.30

Goedstof productie Rite of the Whomb – Annelies Aarts
Deze productie vraagt inderdaad een open mind voor werken met rituelen en vertrouwen in de kracht van een vrouwenlijn. Interesse om te ervaren wat een grote energetische schoonmaak kan opleveren, hoe een ritueel een kickoff kan zijn voor hernieuwde kracht?

19 november 19.00 uur

Goedstof productie Pijn als positieve boodschap – Renny de Bruyn
De vinger op de zere plek leggen, dat is wat Renny de Bruyn doet. Hij legt uit wat de echte oorzaak van fysieke pijn is. En geeft oplossingen om deze pijnen echt te lijf te gaan, zonder alleen maar symptoombestrijding aan te doen.

23 november 16.00 uur

Goedstof Vier de Vrijdag
Elke 4e vrijdag van de maand treffen Nicole & Anne elkaar bij de SooS (markt 9 te Weert) om 16.00 uur, jij bent ook welkom!
Afhankelijk van wie er komt en wat de wens is krijgt dan dit moment vorm. Samen een theetje drinken of proosten met een wijntje. Van gedachten wisselen over Goedstof of the goodstuff vieren samen. Wie komt die komt…Heel graag tot ziens!

28 november 19.00 uur

Goedstof productie buut vrij – Janneke Kierkels
Klaar met jojo effect, toe aan meer rust in je hoofd, wens je meer zelfvertrouwen, kun je de negatieve stemmen niet meer verdragen, zin in meer plezier?

17 december 19.00 uur

Goedstof meditatie avond – Marjon Bovens
Goedstof organiseert naast bovenstaande ook nog een meditatie avond met als thema licht & jaarafsluiting & nieuw begin.

Meer informatie kun je vinden op de facebook pagina van Goedstof: https://www.facebook.com/goedstof/ of via hun nieuwsbrief, hier de link naar de laatste: https://mailchi.mp/85f9ad15a34b/goede-stof-the-goodstuff-goedstof?fbclid=IwAR1vB8WkQzD7dzfoYKuNHkLkeqUSOs-IOpOF4WxCFcuKMKkj0MLzxV27LlA

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie