Sinterklaasintocht in Nederweert

Nederweert – Het Sint Nicolaas Comité Nederweert en Budschop organiseert op zondag 18 november a.s. weer de traditionele intocht in Nederweert.

Ook dit jaar zal de Sint, vergezeld door een grote groep zwarte Pieten en begeleid door bootjes van de Waterscouting, om 14.00 uur aankomen per stoomboot. Wij hopen dat alle kinderen van Nederweert hem komen verwelkomen op brug 15 en de kade van Steer. Hier zal hij officieel welkom worden geheten door de burgemeester van Nederweert, de heer Evers.

Nadat de Sint voet aan wal heeft gezet zal hij onder begeleiding van de muzikale klanken van Harmonie Sint Joseph verder gaan door de Brugstraat en de Kerkstraat naar Gemeenschapshuis De Pinnenhof.

In zaal De Pinnenhof biedt het Sint Nicolaas Comité dit jaar aansluitend aan de intocht een entertainment programma voor jong en oud!

DéDé Dance Nederweert

De twee jongste groepen van DéDé Dance Nederweert hebben weken geoefend en voeren een spetterend dansoptreden op voor de Sint en het aanwezige publiek.

De Grote Hocus Pocus Piet Show

Sinterklaas zal dit jaar een speciale Piet meenemen naar Nederweert. Een Piet met magische krachten! Hij gaat voor alle kinderen van Nederweert een show opvoeren vol verrassingen. Deze Hocus Pocus Piet heeft zijn kunsten geleerd van Tim Slaats uit Ittervoort (bekend van Holland’s Got Talent op TV), dus dat wordt magisch genieten!

Het tijdschema ziet er als volgt uit:
14.30 uur Zaal open
14.45 uur – 15.15 uur Mogelijkheid voor alle kinderen om de Sint een handje te geven
15.15 uur – 15.30 uur Optredens DéDé Dancing
15.30 uur – 16.00 uur De Grote Hocus Pocus Piet Show

Meer informatie over de Sinterklaasintocht van Nederweert is te vinden op de Facebookpagina https://www.facebook.com/SinterklaasNederweert/