Politie-inval bij growshop Kelpen-Oler

Kelpen-Oler – (Foto’s) De politie heeft dinsdagochtend een inval gedaan bij een pand aan de Ellerweg in Kelpen-Oler. Het betreft een pand waar meerdere bedrijven in zijn gevestigd waaronder een bedrijf dat handelt in tuinbenodigdheden en een entertainmentbedrijf.

Volgens een woordvoerder van de politie is de inval naar aanleiding van een onderzoek naar activiteiten van een growshop. Een growshop of groeiwinkel is een winkel in benodigdheden voor binnenshuis of in een kas kweken van diverse gewassen en planten. Onder leiding van een Officier van Justitie wordt het pand momenteel doorzocht.

Bij de inval waren ruim 10 politie-eenheden betrokken. Ook werd er een ME-voertuig ingezet. Volgens de politiewoordvoerder is er nog niemand aangehouden. Er is wel een persoon door de politie voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

[nggallery id=’7219′]