(Foto’s) Woensdagavond heeft op de snelweg A2 bij Weert een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij de veroorzaker van het ongeval is doorgereden.

Het ongeval vond plaats in de rijrichting van Weert naar Kelpen-Oler. Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing. De auto met daarin twee volwassenen en een kind stopten op de naastgelegen vluchtstrook, maar de bestuurder die hen had aangereden besloot er vandoor te gaan.

De politie wist de doorrijder te traceren en de stoppen op de Graetheideweg in Kelpen-Oler. De auto van de doorrijder was zwaar beschadigd geraakt. De politie heeft de bestuurder aangehouden. De bestuurder kon zijn weg richting Roermond voortzetten, maar dan in een politie-auto. Hij zal zich nader moeten verantwoorden.

Niemand raakte gewond bij het ongeval. De twee betrokken auto’s zijn afgesleept door een berger.

2 REACTIES

  1. Die koekwaus had zijn bumper met nummerplaat wel vergeten in te laden…

    En dan lekker zonder koplampen verder. Dat valt niet op.

Comments are closed.