Sinterklaasfilm 2018

(Video) Voor de fans van Sinterklaas is hier de Sinterklaasfilm 2018.

Er is iets vreemds aan de hand in het kasteel van de Sint. Sinterklaas denkt dat het aan zijn ring ligt. Hij heeft namelijk een magische ring en die vertoont kuren. Er is maar één iemand die hem kan helpen en dat is August Greene.

Maar kan August op tijd zijn om de ring te repareren? De Pieten worden er tureluurs van! Zij zien dingen gebeuren die ze niet kunnen geloven. Ondertussen loopt er een Vlogpiet rond die zichzelf nogal populair vindt. Eigenlijk houd hij alleen maar de pieten van hun werk. Het ergste van alles is dat Vlogpiet bij de reparatiepoging van August niet echt helpt!

Deze filmproductie kwam tot stand door samenwerking tussen S-E-P Productions en de Stichting Sint Nicolaas en is onder regie van Ralf Driessens.

Video via Youtube

https://youtu.be/yU0nEj7XwJ8