HEMA roept de hazelnoot melkchocoladeletters B, M, N, R en S met productienummer 182196 en houdbaarheidsdatum 31-05-2019 terug. De afwijking is niet van toepassing op alle chocoladeletters met andere productienummers.

In deze chocoladeletters kunnen stukjes kunststof aanwezig zijn. Hierdoor kunnen mogelijk verwondingen worden veroorzaakt, zo meldt de NVWA. Het betreft uitsluitend de hazelnoot melkchocoladeletters B, M, N, R en S met de aangegeven houdbaarheidsdatum en productienummer. De afwijking is niet van toepassing op alle chocoladeletters of met andere houdbaarheidstermijnen en productienummers.

Iedereen die in het bezit is van de bovenvermelde hazelnoot melkchocoladeletters, wordt verzocht deze niet te consumeren en terug te brengen naar een HEMA winkel. Je ontvangt dan uiteraard het aankoopbedrag terug.

Lees de productwaarschuwing (PDF)

https://iwdg.nl/2QchStO