Texaco krijgt een SPAR Express

(Foto’s) De winkel bij het Texaco tankstation aan de Graafschap Hornelaan krijgt momenteel een metamorfose. Op vrijdag 30 november wordt hier de SPAR Express geopend.

De SPAR Express is een mini supermarkt. Dit format van SPAR, dat sinds 2017 in Nederland te vinden is, richt zich op het gemak van dagelijkse boodschappen kunnen doen, altijd en overal. In Weert elke dag van 7.00 tot 21.00 uur, met uitzondering van zondag dan gaat de winkel om 8.00 uur open.

Sinds begin dit jaar vind je dit format in de winkels van Texaco en Esso tankstations langs de weg. SPAR kent in het buitenland al veel winkels op tankstations. De combinatie van een lekker ontbijtje of lunch met de dagelijkse boodschappen voor de komende paar uur is bij SPAR express de basis.

Bij de SPAR Express in Weert kun je binnenkort terecht voor een ontbijtje. Bakkerij Puts zorgt elke dag voor versgebakken brood. Verder kun je er terecht voor o.a. maaltijden, koffie, dranken, beltegoed en zelfzorg-geneesmiddelen.

De ombouw is in volle gang. Zo heeft de carwash plaatsgemaakt voor extra winkelruimte. Klanten kunnen gewoon blijven tanken bij het tankstation en vanaf 30 november dus ook terecht voor hun dagelijkse boodschappen.