(Foto’s) De deuren van de visspeciaalzaak aan de Dries zijn sinds woensdag weer open. De visspeciaalzaak is overgenomen door Dorette en Wilco.

Dorette is geen onbekende voor Weert. Ze was een aantal jaren geleden ook mede-eigenaresse van de viszaak in de Langstraat. Daar moest ze destijds vertrekken waarna de familie eerst een viszaak opende in Panningen en daarna in Deurne.

De viszaak in Deurne, Vis & Co, wordt nog steeds door de familie geƫxploiteerd. Toen ze in september hoorden dat de visspeciaalzaak aan de Dries haar deuren sloot gingen ze in gesprek om het over te nemen. Die overname bleek mogelijk te zijn waarna de afgelopen weken werd begonnen met de voorbereidingen.

Vanaf vandaag staan Dorette en Wilco klaar om de Weertenaren te voorzien van verse vis in allerlei soorten en combinaties. Je kan als vanouds er ook terecht voor versgebakken kibbeling.

3 REACTIES

Comments are closed.