Nieuw volksevenement in Wessem

Algemeen Maasgouw Regio Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Organisatie Winterfest Wessem

Wessem – Op het parkeerterrein aan het einde van de Maasboulevard te Wessem wordt dit jaar voor het eerst het nieuwe “Winterfest Wessem” georganiseerd.

De organisatoren van stichting Podiumwerken uit Wessem hebben de ambitie om binnen een tijdsbestek van drie jaar een wederkerend driedaags muziekfestival neer te zetten dat zich volledig richt op de Duitse schlagers, Oostenrijks volksmuziek en Limburgse carnavalsmuziek. Volkscultuur is het centrale thema van het event.

Eerste editie

De eerste editie van dit evenement zal plaatsvinden tussen kerst en oud-op-nieuw, om precies te zijn op zaterdag 29 december in een grote verwarmde tent op de parkeerplaats bij Schreurs B.V. in Wessem. Op het programma staan o.a. Dieter Koblenz, Big Benny en Party Kryner.

Belangrijk voor de regio

Tijdens de voorverkoop van dit evenement konden verenigingen zich inschrijven om zo een klein zakcentje bij te verdienen voor de clubkas. Per verkocht kaartje via de eigen ticketshop verdient de club €2,50. Op deze manier draagt Winterfest Wessem haar steentje bij voor de lokale verenigingen en hoopt Winterfest zich te gaan manifesteren als volksfeest in de regio. De actie voor de verenigingen loopt nog door tot 1 december 2018.

Voor meer informatie: www.winterfestwessem.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie