Wieërter Kwis binnen 1 minuut vol

De Weertenaren houden wel een gezellige ‘kwisavond’. De kwis was binnen 1 minuut volgeboekt.

Vanochtend konden de teams zich inschrijven voor de Wieërter Kwis. Er konden 100 teams deelnemen aan de Wieërter Kwis en binnen 42 seconden werd dat maximum bereikt. Binnen 10 minuten was ook de reservelijst volgeboekt. “Gekkenhuis”, zo noemt de Ladies’ Circle Weert het. Zij organiseren voor derde keer dit volksfestijn. Ze hadden verwacht dat de inschrijvingen snel zouden gaan, maar dit was wel supersnel.

Over de Wieërter Kwis

De opzet van de Wieërter Kwis is eenvoudig en vooral heel erg leuk: op 16 maart 2019, 18:00 uur kunnen de deelnemende teams een vragenlijst ophalen bij Keenterhart. De antwoorden moeten hier klokslag 23:00 uur weer worden ingeleverd. Op de lijst staan kennis, doe- en denkvragen. Vele daarvan hebben een lokaal karakter.

Wie denkt dat het beantwoorden ervan makkelijk is, vergist zich. De vragen laten zich namelijk niet makkelijk googlen. Alle hulplijnen mogen daarom ingezet worden. Teams die meedoen aan de Wieërter Kwis bestaan uit vrienden, familie of een afvaardiging van een vereniging of bedrijf. Door deel te nemen aan de Wieërter Kwis maken zij kans op een geldbedrag voor een zelfgekozen lokaal doel. Ieder team kiest zijn eigen thuishonk, bij iemand thuis bijvoorbeeld of in de sportkantine, van waaruit het team de vragen gaat beantwoorden.

Benieuwd wie het gelukt is om in te schrijven? Check het via: https://www.wieerterkwis.nl/deelnemers/.