Marathon voor leefbaarheid Stramproy

Algemeen Dorpen Stramproy Reageer 2 min. leestijd

Cycle for Charity nam afgelopen zaterdag voor de 4e keer de organisatie van de Cycle Marathon samen met Relife Fitness voor zijn rekening. Deze 12 uur durende Cycle Marathon vond plaats 9.00 tot 21.00 uur.

Net als afgelopen jaar vond de Cycle Marathon plaats op de benedenverdieping, waar sprake was van een sportieve sfeer en het de gehele dag aardig druk bleef. Er werd zowel door teams, als door individuen gespind. Naast de stichting Leefbaarheid Stramproy, was ook VISIO met haar bewoners heel goed vertegenwoordigd. Ook zij hebben zich van hun meest sportieve kant laten zien!

De wielen van 20 fietsen zijn 12 uur non-stop blijven draaien. De instructeurs van Relife Fitness hadden elk uur weer een nieuwe les voorbereid. Uiteraard werden de deelnemers werden getrakteerd op een heerlijk bord spaghetti. Daarnaast konden ze ook gebruik maken van een heerlijke massage van het team van Olga Schmitz.

Ook de wielen van de stepperbike van Peter Driessen hebben heel wat uren gedraaid. De doelstelling van Peter was om 100 mijl af te gaan leggen tijdens onze Cycle Marathon. Toen Peter tegen 20:30 uur binnenkwam, was zijn doelstelling met ruim 160 km bereikt. Chapeau voor deze knappe prestatie en de daarmee samenhangende opbrengst.

Uiteraard werd de dag afgesloten met onze wel bekende tombola. Hier werden diverse prijzen, aangeboden door de Stramproyer ondernemers, verloot onder onder het genot van een welverdiend drankje. Naast een woord van dank aan de deelnemers, willen we ook de sponsoren danken voor hun bijdrage aan deze meer dan geslaagde activiteit.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie