Sinte Merte bij scouting St. Maarten

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Zaterdag 10 november organiseert Scouting St. Maarten in het centrum van Weert de jaarlijkse viering van Sinte Merte.

Om 18.15 uur is er in de dekenale stadskerk een korte kinderviering. Tijdens de viering wordt ingegaan op het verhaal rondom Sint Maarten. Nadat alle lampionnen zijn ontstoken trekt er een lampionnenoptocht vanaf de kerk naar het terrein van Scouting St. Maarten aan de Nazarethsteeg.

Net als voorgaande jaren lopen weer heel veel kinderen met hun lampion in de optocht. Sint Maarten die te paard voorop gaat, steekt op het scoutingterrein de grote Sinte Mertehoûp aan. De aanwezigen kunnen op het scoutingterrein gratis genieten van warme chocolademelk, limonade en wafels. Tevens kun je er vers gebakken oliebollen en appelbeignets kopen.

Iedereen is van harte welkom om dit (kinder)feest samen met hen te vieren.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie