Aangereden man op A2 kwam uit België

112 Leudal Regio Reageer 1 min. leestijd

Kelpen-Oler / Ell – Dinsdagochtend rond 09.50 uur kregen de hulpdiensten melding van een ernstige aanrijding op de autosnelweg A2 net voor de afrit Kelpen-Oler.

Volgens het eerste onderzoek was het slachtoffer met zijn auto gestopt op de vluchtstrook in verband met een mogelijk pechgeval. Toen hij uit zijn auto stapte is het slachtoffer aangereden door passerende vrachtauto. Het slachtoffer overleed direct aan zijn verwondingen.

De politie meldt dat het gaat om een man een 70-jarige man uit Ans (bij Luik in België). Het onderzoek naar de exacte toedracht loopt nog. Getuigen mogen zich natuurlijk altijd nog melden via het nummer 0900-8844. De A2 is inmiddels weer vrijgegeven.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie