(Foto’s) Vrijdagavond rond 17.45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Amentstraat in Stramproy.

In de rijrichting van Tungelroy naar Stramproy was een bejaarde man met zijn auto tegen een zogenoemde ‘komremmer’ gebotst. Tijdens het ongeval regende het erg hard en vermoedelijk heeft de bestuurder door de zware regenval de houten geleiderail te laat opgemerkt.

De bestuurder kwam met de schrik vrij. Hij werd gerust gesteld door een automobilist die achter hem reed en stopte om te helpen. Ook buurtbewoners kwamen naar buiten om te helpen. De man is door de politie naar huis gebracht. De auto raakte licht beschadigd en is afgesleept door een berger.

De houten komremmer of ook wel snelheidsremmer genoemd was net een week geleden gerepareerd vanwege een vorig ongeval. Buurtbewoners maken zich dan ook ongerust over de verkeerssituatie. Er zijn al heel wat ongevallen gebeurd bij deze komremmers waarbij auto’s zelfs over de kop zijn geslagen.

1 REACTIE

  1. De komremmer werkt goed. Men rijdt gewoon te hard. 50 km/h is de komremmer goed te doen.
    Misschien moet men een flitspaal plaatsen net voor de komremmer. Dan rijdt men wel goed door de slinger heen.
    Deze komremmer liggen door heel Nederland en werken goed. De automobilist is 99 van de 100 keer de oorzaak van het ongeluk. Opletten en aangepast rijden dient de bestuurder te doen. Vooral als het hevig regent dient men zich aan te passen aan de omstandigheden.

Comments are closed.