Feesttent wintereditie Foodstock

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Komend weekend zal voor het eerst Winters Weekend worden georganiseerd op de Markt in Weert. Het concept is bedacht door de organisatie achter Foodstock, dat naast een wintereditie van het foodtruck-festival een divers muziekprogramma verzorgt in een gezellige tent naast de kerk. De opbouw is inmiddels begonnen en de feesttent staat al overeind.

Het concept van Foodstock is inmiddels bekend; lekker eten dat wordt geserveerd vanuit diverse foodtrucks, voor deze wintereditie in een extra sfeervolle ambiance. Het Foodstock terrein is elke dag vanaf 12.00u geopend en gratis toegankelijk.

In de verwarmde tent naast de foodtrucks vindt er elke dag een muziekprogramma plaats. Op vrijdag 21 december trapt de Foute Kersttruien Party af vanaf 19.00 uur met o.a. het Eindhovense DJ-Duo Lampegastuh dat eerder al op Lakedance, Wish & Winterpark stond. Niets is deze avond te gek en uiteraard wordt iedereen uitgedaagd om die allerfoutste kersttrui aan het Weertse publiek tentoon te stellen.

Op zaterdag staat er een thuiswedstrijd gepland voor het deephouse/techno concept Ondergronds. De zondag is ook in de muziekprogrammering gereserveerd als familiedag met het Kerst Meezingfestijn. Begeleid door een zanger / pianist is iedereen uitgenodigd om zo hard mogelijk mee te zingen met diverse kerstnummers en de hits van toen & nu.
De vrijdag & zaterdag-avond in de tent zijn enkel te bezoeken met een entree-ticket. Het Kerst Meezingfestijn is evenals Foodstock Winter gratis toegankelijk.

Vrijdag 21 december

Foodstock Winter 12.00u – 21.00u entree: gratis
Foute Kersttruien Party 19.00u – 00.00u entree: € 8,50

Zaterdag 22 december

Foodstock Winter 12.00u – 22.00u entree: gratis
Ondergronds 19.00u – 00.00u entree: € 5,00

Zaterdag vindt tevens het Late Night Shoppen plaats. Veel winkels zijn dan open tot 22.00 uur. Tevens is er gezorgd voor entertainment.

Zondag 23 december

Foodstock Winter 12.00u – 21.00u entree: gratis
Kerst Meezingfestijn 12.00u – 23.00u entree: gratis

Meer informatie: https://www.facebook.com/WintersWeekend/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie