Budel – (Foto’s) De DJ’s Hardy Clement en Siem Driessen hebben deze week 55 uur opgesloten gezeten in de ‘Gloaze Kooi’ voor het goede doel. Ze werden zaterdagavond om 21.00 uur uit de ‘kooi’ bij café City Bar bevrijd door burgemeester Van Kessel.

Hardy en Siem kregen tijdens hun actie veel gezelschap van collega DJ’s. Ook traden in de tent artiesten, dj’s en bandjes op. Voor de kinderen werd er een spellenmiddag georganiseerd. Het voorlopige eindbedrag, want het loopt waarschijnlijk nog iets op, is € 12.455,27. Deze opbrengst komt ten bate aan Jeugdclubs Budel (voorheen Jong Nederland) die een speelheuvel aan gaan leggen.

Zaterdagavond werd er nog iemand kaal geschoren voor €150,00 en ook was de trekking van de grote loterij die veel geld heeft opgeleverd. Hoofdsponsor Riks de Jong van Steroma Riks de Jong reis en adviesbureau deed de trekking van de loterij. Als klap op de vuurpijl verlootte bij een reischeque ter waarde van € 611,11, die hij zelf had geschonken. De afgelopen dagen werden diverse veilingen georganiseerd in de tent waarbij mensen op een enveloppe met geheime inhoud konden bieden. Voor meer informatie check www.gloazekooi.nl.

Bekijk een bijdrage van Foto Hammie.