Volle bak tijdens de Tram Top 2000

Algemeen Weert Reageer 2 min. leestijd

(Foto’s) Het is volle bak in Café Tramhalt tijdens de eerste editie van de ‘Tram Top 2000’. Net als bij de Top 2000 van Radio 2 staan mensen in de rij in het café. Het bijzondere verschil is dat in Weert plaatjes dezelfde dag aangevraagd kunnen worden en er een lokaal goed doel aan gekoppeld is.

Bezoekers kunnen deze avond – tegen betaling van een donatie van minimaal € 2,- een plaat kiezen uit de unieke, door DJ Phil Aspers samengestelde “Tram Top 2000”. Ook was het mogelijk om met vrienden, familie en/of collega’s (reeds vooraf) een bedrag in te zamelen en samen een nummer uit de “Tram Top 2000” te kiezen.

Net zoals in de originele TOP 2000 zal er ook ruimte zijn voor nummers naar vrije keuze. Frans Snels geeft regelmatig achtergrondinformatie en commentaar bij een verzoeknummer en doet ‘flash – interviews’ met bezoekers van het evenement.

De totale opbrengst van de donaties wordt geschonken aan Woonbegeleidingscentrum Maaslandlaan, een centrum waar 21 ernstig meervoudig gehandicapten verblijven, en is bedoeld voor de aanschaf van een rolstoelfiets.

Eerste tussenstand

Ook het centenbakje zat al goed vol. Zaterdagavond werd de eerste tussenstand bekend gemaakt. Er was inmiddels al een totaal van €1750,- aan donaties ontvangen. De Tram Top 2000 duurt nog tot vannacht 2.00 uur. Je bent van harte welkom om deze avond en nacht aan te sluiten.

[nggallery id=’7410′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie