Kerstavond voor Iedereen

Voor de 17e keer organiseert ‘Werkgroep Voor Iedereen’ uit Weert de ‘Kerstavond voor Iedereen’.

De werkgroep richt zich deze avond op het samenzijn, ontmoeting en gezelligheid. Er zal op deze avond gezorgd worden voor een hapje en een drankje. “De wereld veranderen zal niet lukken, maar onze omgeving een stukje prettiger maken ligt binnen ons bereik. Met kerst hoort er niemand alleen thuis te zitten en daar proberen wij iets aan te doen”.

Ze vinden het belangrijk om naast eenzaamheid, ook verspilling aan te pakken. Ze willen op deze kerstavond iets lekkers bereiden van voedsel dat anders weggegooid zou worden, maar nog prima te eten is. Hiervoor is de werkgroep nog op zoek naar ondernemers die voedsel over hebben en het aan ons willen doneren.

Iedereen die op kerstavond, maandag 24 december, mensen om zich heen wil hebben, is van harte welkom op “Kerstavond voor iedereen”. Aan de avond zijn geen kosten verbonden. De avond begint om 17:00 uur en duurt tot 22:00 uur.

Aanmelden voor deze avond is wenselijk, er is een maximum aan het aantal plaatsen. Aanmelden kan door te bellen met nummer: 06-19244234 (dagelijks tussen 20:00 en 21:00 uur). Mocht je niet op eigen gelegenheid kunnen komen, dan kun je ook gebruik maken van een gratis taxidienst in de regio Weert.

De avond vindt plaats in het Munttheater, Collegeplein 3 in Weert. Meer er informatie is te vinden op: www.werkgroepvooriedereen.nl en via www.facebook.com/kerstavondvooriedereen. Werkgroep Voor Iedereen is een initiatief van 4 personen uit Weert die het belangrijk vinden om aan andere mensen te denken en dan specifiek rondom de feestdagen. Werkgroep “Voor Iedereen” is niet verbonden aan een kerk of geloof.