Knippe inne Kefee in beeld

(Foto’s/video) In café de Harmonie werd vandaag geknipt door het team van Kapsalon Wigbert.

Ondernemers in de binnenstad zijn continu op zoek naar nieuwe initiatieven. Daarvoor wordt ook steeds vaker de samenwerking opgezocht, zoals vandaag. Café de Harmonie en Kapsalon Wigbert speelden in op de trend die ‘blurring‘ wordt genoemd. Het combineren van horeca met overige detailhandel, of in dit geval dienstverlening.

Voor een kapper is het wat lastiger om een glaasje wijn of bier te schenken aan de bezoekers. Het kan veel makkelijker andersom, dachten ze bij Wigbert. En zodoende kwam Wigbert bij de Harmonie terecht. Ze organiseerden samen het evenement ‘Knippe inne Kefee’. Een uitstekend idee zo bleek, want de gehele middag was volgeboekt.

Onder het genot van een hapje, drankje en de gezelligheid van de kroeg werd het noodzakelijke met het aangename gecombineerd. Een idee dat geknipt is voor een vervolg.

Sfeerimpressie met bewegend beeld

https://youtu.be/8NOOl6KpNe8