(Foto’s) Vrijdagochtend ontving wethouder Geert Gabriëls kinderen van groep 3 basisschool de Kameleon in de raadzaal van het Weerter Stadhuis. De wethouder ging in gesprek met de kinderen over wat voor hun belangrijk is op en in de omgeving van de school of thuis.

De kinderen mochten allemaal een vraag stellen via de microfoon van de raadzaal en alle vragen werden beantwoord door de wethouder. Een bijzondere ervaring voor de leerlingen. Een greep uit de vragen waren o.a. “Wat doet u allemaal voor de scholen?” En “wie is de baas van de gemeente”, maar ook persoonlijke vragen zoals “hoe oud bent u?” En “waar woont u”?

Nadat alle vragen beantwoord waren, werd er een groepsfoto gemaakt en kregen de kinderen nog een rondleiding langs de B&W kamers. De kinderen waren zeer geïnteresseerd en keken hun ogen uit in de grote raadzaal.

Bekijk een sfeerimpressie.