Mijl van Mares in actie voor Lifline 3FM

Maarheeze – De Mijl van Mares zet zich in voor Serious Request. Dit door het wielerpak van Niki Terpstra wat hij gedragen en gesigneerd heeft tijdens de 57e Mijl van Mares 4 augustus afgelopen zomer in te zetten op de Serious Request Veiling. Op 19 december wordt bij ‘Ons Lieske’ de voorlopige opbrengst bekend gemaakt door het overhandigen van de cheque aan J’s Rob en Jorien. Op de cheque komt het bedrag van de hoogste bieder tot dan toe.

Waar kun je bieden?

Je kunt bieden via de officiële veilingsite van Serious Request, Het bedrag dat wordt behaald met de veiling schenkt de Mijl van Mares aan Serious Request ten behoeve van Reanimatie in Nederland.

Gesigneerde outfit voor hoogste bieder

Na de 57e Mijl van Mares 4 augustus jl. heeft niemand minder dan Niki Terpstra zijn wielertenue gesigneerd en gedoneerd aan de organisatie van de Mijl van Mares. In deze outfit won hij het Omnium in Maarheeze. Met zijn goedkeuring zet de Mijl van Mares dit gesigneerde wielertenue in op de veiling voor Serious Request. De hoogste bieder wordt de trotse bezitter van het winnende tenue én de opbrengst gaat naar ´Reanimatie in Nederland’. Zo dragen ze als lokale prof wielerronde hun steentje bij aan deze mooie actie.

Binnenkort via: https://veiling.npo3fm.nl/

Over Serious Request Lifeline

https://youtu.be/fgwtdvrItKg