Lions & Leo’s in actie voor voedselbank

Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

De Lionsclub en Leo club in Weert houden een inzamelingsactie voor de voedselbank Weert bij de Albert Heijn filialen in de Muntpassage en op de Dries. De actie zal plaatsvinden op zaterdag 15 december.

Het aantal van de voedselbank afhankelijke mensen is ondanks de verbeterde economische situatie gegroeid. Momenteel zijn zeker 300 gezinnen ervan afhankelijk. Voor kinderen speciaal is dat emotioneel en sociaal een moeilijk te verdragen gegeven. Veel mensen kunnen er niets aan doen, dat zij door werkeloosheid of ziekte bijvoorbeeld in een bijstandssituatie zijn beland, waardoor juist die dingen, die het leven nog een beetje kleur geven voor hen onbereikbaar zijn. Juist in de decembermaand komt dit gemis extra hard aan en al helemaal bij kinderen.

De Lions- en Leo clubs vragen jou in het kader van de kerstgedachte één of twee artikelen extra te kopen, voor al die dingen waar een tekort aan is bij de voedselbank, zoals groenten / fruit in pot of blik, persoonlijke verzorgingsproducten en was middelen en niet te vergeten een kerststol. Suggesties daarvoor krijg je op een flyer door de Lions- en Leoleden uitgereikt, bovendien is er een tafeltje ingericht, waarin de aanbevolen artikelen uitgestald staan.

De voedselbank Weert en allen, die ervan afhankelijk zijn danken je bij voorbaat en wensen je alvast een gezegend en prettig Kerstfeest.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie