Nu ook Taalcafé in bieb Nederweert

Plaats een reactie

Nederweert – Wil je beter Nederlands leren spreken? Kom dan langs bij het nieuwe Taalcafé op woensdagochtend van 10 tot 11.30 uur bij Bibliocenter Nederweert. Hier kun je elke week op een leuke, ontspannen manier samen oefenen met de Nederlandse taal.

Ken jij iemand die ervaring kan gebruiken bij het spreken van de Nederlandse taal? Of wil je zelf beter Nederlands leren? Ben je anderstalig? Of ben je in Nederland geboren en opgegroeid? Het Taalcafé is er voor jou. Je vindt de bibliotheek aan de Kapelaniestraat 8 in Nederweert.

In een gezellige sfeer praat je bij een kopje koffie of thee praat met anderen over gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Je doet samen woordspelletjes, leest de krant of bespreekt actualiteiten. Terwijl je samen praat leer je meteen beter Nederlands spreken en begrijpen. Meedoen? Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

In het Taalcafé word je ontvangen door vrijwilligers. Zij begeleiden de gesprekken. Daarnaast leer je ook meer over de Nederlandse cultuur en over de cultuur van de andere bezoekers. Het Taalcafé is een culturele ontmoetingsplaats!

Wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Toos Jenniskens taalcoördinator [email protected] of bel 088-2432022 / 06-36126111
Taalcafés in Maasbracht en Weert

Er is ook een Taalcafé in Maasbracht. Op woensdag van 10.00 tot 11.30 uur. Het adres: de Spil, Suikerdoossingel 55. Het Taalcafé in Weert is op dinsdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Het adres: Bibliocenter Weert, Wilhelminasingel 250.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie