Het Vergeten Kind steunt Weerter kids

Stichting Het Vergeten Kind organiseerde zaterdag voor het eerst een geheel verzorgde, hartverwamende dag voor kwetsbare kinderen uit heel Nederland in de Efteling. Vanuit 37 Nederlandse gemeenten, waaronder Weert, vertrokken 1500 kinderen met hun ouder(s) of opvoeders naar de Efteling. Ze werden vergezeld door burgemeesters en wethouders.

Vanuit Weert vertrokken twee touringcars bij het Stadhuis met daarin 110 kinderen en hun ouder(s). Burgemeester Heijmans en wethouder Van den Heuvel vergezelden de kinderen uit Weert. Het Vergeten Kind organiseerde deze activiteit speciaal in de decembermaand, omdat de feestmaand voor kwetsbare kinderen een extra moeilijke periode is waarin ze zich anders, eenzaam en verdrietig voelen.

Wethouder Van den Heuvel via Facebook: “Wat een fantastische dag voor al deze kinderen!! Allemaal gespannen gezichtjes vooraf en voldaan en vol verhalen in de bus terug. Dit werd mogelijk gemaakt door de stichting Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Bedankt namens alle kinderen en ouders uit Weert”.

Meer informatie: https://www.hetvergetenkind.nl.