Surprises voor Weerter Minima

De Weerter Minima Groep zet zich tijdens de decembermaand extra in om kerstpakketten te maken voor gezinnen die zelf geen of onvoldoende inkomsten hebben om kerst te vieren.

De afgelopen twee weken kregen ze bij het inpakken van kerstpakketten ondersteuning van enkele leerlingen vanuit het Kwadrant Praktijkonderwijs. Ze hielpen mee om pakketten in te pakken. Als verrassing werden de dames van de Weerter Minima Groep vrijdagmiddag uitgenodigd bij de weekafsluiting in de aula van het praktijkonderwijs.

Leerlingen hadden zelf surprises gemaakt voor kinderen die geen cadeaus zullen krijgen tijdens de decembermaand. De leerlingen werden bedankt door Nancy Heinze. Jurrella Kleinmoedig benadrukte dat het een mooi gebaar is om kinderen een glimlach te schenken bij het geven van deze surprises.

De kerstgedachten worden hierbij goed uitgedragen. De Weerter Minima Groep hoopt in 2019 het verder uit te bouwen en daarbij nog meer kinderen en gezinnen blij te kunnen maken.